Menu

Over ons

Enthousiast zeiler, skiër en mooi weer motorrijder.

Ik heb een passie voor cijfers en tabellen. Debet en credit is voor mij een taal die ik goed beheers en waar ik mee kan spelen. Cijfers alleen zeggen niet veel. Wat ik leuk vind is om cijfers te laten spreken en het verhaal erbij te vertellen. De cijfers plaatsen in het juiste perspectief.

Betrouwbaar en koosjer. Ik neem mijn verantwoordelijkheid als dat nodig is en ben betrokken. Vanuit die verantwoordelijkheid ben ik actief geweest in diverse verenigingen en maatschappelijke organisaties. In die rol heb ik gemerkt dat mijn kennis en ervaring binnen deze organisaties het verschil kan maken.

Met dit als uitgangspunt en met 30 jaar werkervaring als financieel manager en controller in het MKB en non-profit organisaties ben ik gestart met uwpenningmeester B.V. Hierin komt mijn passie en mijn expertise samen.

Ik werk samen met u en samen met de partners om mij heen om te komen tot een optimaal resultaat voor uw vereniging of stichting!

Ik ben DE oplossing voor uw administratief vraagstuk!

Kan uw organisatie wel wat financiële passie gebruiken? Neem dan vandaag nog contact met mij op, ik ga graag voor u aan de slag.

Neem contact op